Hirdetés

Valaki már akusztikus gitárral is lenyomta az Elden Ring egyik bossát

|

Egy Twitch streamer újabb módját találta meg annak, hogy legyűrje Margitot.

Hirdetés

Az Elden Ring hatalmas siker lett minden tekintetben, egyszerre volt a legtöbbször kipörgetett és legtöbbször félbehagyott játék is. A FromSoftware alkotását imádták a kritikusok, és temérdek díjat nyert, így nem nagyon van már újabb szint, amit elérhetne - a játékosok azonban még bőven találnak maguknak kihívást a játékban, például a végigjátszás módjával variálva. 

Számos furcsa módszerről számoltunk már be az előző hónapok során, volt például olyan, aki egyetlen karcolás nélkül nyomta le az összes főellenséget, és olyan is, aki az agyával irányította karakterét. Egy Twitch streamer, MissMikkaa azonban egészen elképesztő dolgokat művel: végigjátszotta már az Elden Ringet egy kézzel, táncszőnyeggel, valamint a kettőt kombinálva is

Hirdetés

MissMikkaa - azután, hogy az Elden Ring legerősebb bossát, Maleniát egy első szintű karakterrel és táncszőnyeggel már legyűrte - nemrég újabb bizarr boss-csatával bővítette a repertoárját: Margitot egy akusztikus gitár segítségével intézte el, amely bevallása szerint az eddigi inkonzisztensebb és nehezebb próbálkozása volt, az új célja pedig az, hogy az egész játékot végigtolja így: 

A streamer egy valódi akusztikus gitárt használt, nem pedig valamilyen Guitar Hero-stílusú kontrollert. Felmerül a kérdés, hogy ezt hogyan sikerült megvalósítania, amire MissMikkaa egy másik tweetben válaszolt: egy Abject Audio Inputs nevű program segítségével, amely hangfrekvenciákat köt a billentyűzet gombjaihoz, így alapvetően bármilyen hangot lehet használni a klaviatúra vezérlésére, akár felvett, akár élő, "amíg képes vagy bizonyos konzisztenciát tartani a hangszínedben". A gitárt XLR-kábelen keresztül csatlakoztatta a PC-jéhez. A gyakorlatban pedig ez úgy működik, hogy amikor például egy G akkordot játszik, akkor olyan, mintha négy másodpercig nyomná a W gombot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)