Hirdetés

Valaki már megszerezte egy olyan játék minden achievementjét, amit még be sem jelentettek

|

Egy achievementkövető oldalon már feltűnt a régóta várt GoldenEye 007 port, az új nyomok pedig egybe is vágnak a korábbi pletykákkal.

Hirdetés

A GoldenEye 007 a konzolos gaming történelmének egyik legfontosabb alkotása, és nem csak azért, mert egy szokatlanul jó filmes játékadaptáció, hanem azért is, mert elsőként bizonyította be, hogy egy FPS igenis működhet jól kontrollerrel, ezzel pedig a konzolos lövöldék új generációját indította útjára.

Már hónapok óta egyre több jel utal arra, hogy valamilyen formában újrakiadásra kerül a játék, most pedig egy újabb nyomra bukkantak a játékosok, ugyanis egy achievementkövető rendszerben is megjelent, annak ellenére, hogy hivatalosan még mindig nem jelentették be.

Hirdetés

A VGC szerkesztősége vette észre először, hogy a TrueAchievements nevű xboxos achievementkövető oldalon elkezdtek feltűnni egy eddig ismeretlen GoldenEye 007 kiadás achievementjei, ráadásul egy olyan Gamertaghez kötve, amelyik a Rare stúdió egyik vezető mérnökével, James Thomasszal hozható összefüggésbe.

Néhány hónappal ezelőtt már kiszivárgott egy achievementlista és akkor ugyan még nem volt feltétlenül hihető, de az új bizonyítékok tükrében már sokkal inkább az az érzésünk, hogy kezd összeállni a kép és hamarosan egy hivatalos bejelentést is kaphatunk.

Ugyan a TrueAchievements csak az xboxos teljesítményt tudja követni, PlayStation trófeákkal és Steam achievementekkel nem tud segíteni, de ettől függetlenül feltételezhető, hogy egy modern újrakiadás minden platformot megcéloz majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)