Hirdetés

Valaki már táncszőnyeggel pörgeti az Elden Ringet

|

Sokan kontrollerrel is feladják, de egy Twitch streamer lábbal is megoldotta.

Hirdetés

A játékosok előszeretettel űznek belőle sportot, hogy a legkülönfélébb módokon játsszák végig az éppen aktuális slágercímet, legyen az egy sérülésmentes menet, vagy egy olyan próbálkozás, amiben különböző kellékeket segítségül hívva teljesítik a célt. Az idei év egyik legnépszerűbb alkotása, az Elden Ring sem kerülhette el, hogy a legőrültebb módszereket használva arassanak benne zajos sikert: volt, aki sérülés és fejlődés nélkül vitte végig és olyan is, aki zongorával tette ugyanezt

A Twitchen streamelő MissMikkaa nem elégedett meg azzal, hogy kézzel fejezze be az Elden Ringet, ő emelte a tétet és egy táncszőnyeget használva esett neki a FromSoftware akció-szerepjátékának. A furcsa eszköz persze nem rendelkezik annyi gombbal, mint egy kontroller, így néha szükség volt némi alkalmazkodásra.

Hirdetés

A kameravezérlés például időnként PC-ről történik, de a feladat többségét a streamer kizárólag a lábát használva old meg, amely több ellenségnél úgy néz ki, mintha táncolna. Természetesen a táncszőnyeg a bossok esetében is maradt, Godrickot például így gyűrte le a lány: 

A különleges végigjátszást ti is követhetitek a Twitchen. Minden elismerésünk MissMikkááé. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)