Hirdetés

Valaki néhány óra alatt megépítette a Resident Evil 4 falujának központját a Far Cry 5-ben

|

A nem túl hosszadalmas munka ellenére a végeredmény nagyon ütős lett.

Hirdetés

A Resident Evil 4 egészen más irányba vitte el a Capcom sorozatát a klasszikus részeket követően, ám ennek ellenére komoly sikert aratott a rajongók körében, így hát igencsak örömteli dolog lehet sokak számára, hogy talán már készülhet is a 2005-ös játék remake-je. Az esetleges hivatalos bejelentésig persze valószínűleg bőven van még időnk elmélkedni, hogy például milyen is lehet a játékban bejárható, szektások által lakott falucska újraalkotott verziója.

Talán épp ugyanez motiválhatja a Mojo Swoptops nevű játékipari művészt, akinek egyik elfoglaltsága az, hogy ikonikus helyszíneket alkot újra a Far Cry 5 PS4-es változatában, ráadásul a jelek szerint elég komoly hozzáértéssel teszi mindezt. Nemrég például a Resident Evil 4 ijesztő falujának egyik szegletét alkotta meg, és egy friss videójában be is mutatta nekünk a folyamatot, na meg persze a kész művet is.

Hirdetés

A videós állítása szerint a munka négy órát vett igénybe, és kifejezetten jól döntött, hogy nemcsak a kész alkotást mutatta be, hiszen nagyon érdekes látni, ahogy a Far Cry 5 szerkesztőjének üres pályájából rövid idő alatt egy jól ismert helyszín lett. A játékbeli időjárás megpiszkálásával pedig még ijesztőbb a végeredmény.

Hogy tetszik? Ha még több hasonló alkotást szeretnétek látni, mindenképp érdemes egy pillantást vetni Mojo Swoptops csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)