Hirdetés

Valaki sértetlenül, a legnehezebb fokozaton vitte végig a Halo Infinite-et

|

Vágott és vágatlan videóval is végignézhető a bravúr.

Hirdetés

A hónap elején egy Halo speedrunner és YouTube videós, Tom a Simply & Slick nevű YouTube csatornájára feltöltötte, ahogyan egyetlen lövés nélkül, Legendary fokozaton nyomta végig a Halo Infinite kampányát. Már ez is hatalmas kihívás volt, és a kísérletezés közben körülbelül 100 alkalommal halt meg, viszont a cél teljesítésével újabbat tűzött ki maga elé: anélkül teljesíteni a játékot, hogy egyetlen alkalommal is megsebeznék. 

Hirdetés

Az alábbi, 17 perces videó bizonyítja, hogy Tom erőfeszítései kifizetődtek: sikerült úgy teljesítenie a Halo Infinite kampányűt Legendary nehézséggel, hogy nem kapott be egy találatot sem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A végigjátszás körülbelül hét órát vett igénybe, ugyanis a játékos minden alkalommal megölte magát, amikor sérülést szenvedett, így visszakerült az előző ellenőrzőponthoz. 239 halálesetet jelzett a számláló, mire sikerült összehoznia a sebződés nélküli menetet. 

Tom a Kotakunak nyilatkozva elmondta, hogy a legnehezebb dolga a játék elején volt, az egyik legnagyobb kihívást jelentő szegmens pedig az első bossharc volt számára Tremonius ellen. A végigjátszását egyébként nagyban segítette egy meglévő exploit, aminek köszönhetően használhatta a skorpió tank rendkívül erős ágyújának mobil változatát (modot természetesen nem vetett be, csakis olyan előnnyel élt, ami benne volt a játékban). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)