Hirdetés

Valaki sérülés nélkül végigvitte az egész Assassin's Creed sorozatot

|

Egy játékos mind a tizenkét Assassin's Creed epizódot végigvitte anélkül, hogy akár egyszer is eltalálta volna valaki.

Hirdetés

Mostanra már megszoktuk, hogy az elvetemültebb játékosok mindenféle őrült rekordkísérleteket találnak ki, ám ezeket leginkább olyan játékokra szokták korlátozni, mint a Dark Souls vagy más, hasonlóan könyörtelen alkotások.

Az alábbi rekord nem is annyira a feladat nehézsége miatt érdekes, hanem inkább a grandiózussága miatt, ugyanis egy játékos a teljes Assassin's Creed sorozatnak neki ment, ami már a spin-off játékok nélkül is 12 részt jelent.

Hirdetés

Hayete Bahadori a YouTube-csatornájára töltötte fel azt az igen hosszúra nyúlt sorozatot, amelyben mind a tizenkét Assassin's Creed epizódot végigjátssza anélkül, hogy akár egyszer is sebződne bármelyik játék során. Persze ebbe bele lehet kötni azzal, hogy a sorozat alapvetően nem túl nehéz, de azért érdemes hozzátenni, hogy ahol lehetett, ott Bahadori a legmagasabb kiválasztható nehézségi fokozatot állította be.

A felkészülés során ugyan főleg speedrun technikákból merített ihletet, de nem próbált kispórolni semmit a játékokból, tehát nem használt glitcheket, illetve igyekezett minden feladatot 100%-ban teljesíteni, szóval azzal sem vádolhatjuk, hogy a harcok megkerülésével úszta meg ilyen olcsón a sorozat teljes végigjátszását.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Bahadori egyébként nem most kezdte ezeket a fajta végigjátszásokat, korábban már a Star Wars Jedi: Fallen Ordert is sikerült hasonló megkötések mellett befejeznie, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő kihívás, amire ráveti magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)