Hirdetés

Valami durva történhet a Call of Duty: Warzone Verdansk pályájával a Season 2 végén

|

Jó esély van rá, hogy a Season 2 lesz Verdansk utolsó szezonja a battle royale játékban.

Hirdetés

Amikor közeledett a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése, az Activision kijelentette, hogy a Warzone-t még sokáig támogatják majd, és hogy a játék mindig az éppen aktuális COD epizód eseményei szerint fog átalakulni.

Ezek nyomán azt sejtettük, hogy a Cold War megjelenésének környékén új Warzone pályát kapunk, de a nagy váltás elmaradt. A fejlesztőknek el kellett csúsztatniuk a tartalmi frissítést, de úgy néz ki, hamarosan végre megkapjuk, amire vágyunk.

Hirdetés

A játékban elindult egy visszaszámláló, ami alapján kiszámolhatjuk, hogy a Warzone Season 3 április 22-én érkezik majd. A Gamesradar értesülései szerint aznap berobbannak a Verdansk-szerte elrejtett nukleáris töltetek és darabokra szedik a Modern Warfare-rel érkezett csatateret. Ezzel együtt végre a Black Ops Cold War témájú helyszín is befut.

Egyelőre nincs hivatalos kommentár a váltással kapcsolatban, így kezeljétek a fentieket annak, amik: meg nem erősített pletykák. Az biztos, hogy előbb-utóbb elhagyjuk majd Verdanskot, egyre inkább úgy tűnik, hogy a csere előbb jön, mint utóbb.

Ti örülnétek a változásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)