Hirdetés

Valami komolyabb dolog készül a Cyberpunk 2077 kapcsán

|

Egy kiszivárgott reklám árulkodik róla, hogy egy nagyobb dobással készül a CD Projekt RED.

Hirdetés

A jelek szerint a Cyberpunk 2077 fejlesztői tényleg úgy érzik, hogy vállalható állapotba került a művük, egy idejekorán kiszivárgott instagramos reklám ugyanis a hónapok óta tartó foltozgatás után most a játék komolyabb bővítésére utalhat.

A hirdetés egy rövid videó, ami az akciódús képsorok és a csábosan néző Judy mellett két, bizakodásra okot adó felirattal kedveskedik.

Hirdetés

Az első szerint közeleg a Cyberpunk 2077 eddigi legnagyobb frissítése, a második pedig elárulja, hogy további tartalmak is követik majd. A reklám láttán az tűnik valószínűnek, hogy ingyenes, és/vagy fizetős DLC-ket kapunk, hiszen egy egyszerű hibajavítós csomagot valószínűleg nem promóznának ilyen lelkesedéssel.

Alternatívaként a next-gen frissítés vetődhet még fel, de arról nemrég a CD Projekt RED hivatalos menetrendje is megerősítette, hogy csak az év második felében érkezik. Hogy a belengetett tartalmak, vagy egyáltalán maga a kiszivárgott reklám mikor fut be, arról fogalmunk sincs, de a vállalkozóbb kedvűek addig tehetnek egy próbát a Cyberpunk 2077 nyers változatával, ami tömve van kivágott tartalmakkal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)