Hirdetés

Valamilyen új tartalom jön még a Call of Duty: Modern Warfare-hez

|

A hatodik szezon lezárult, és most egy darabig csend lesz, de számíthatunk arra, hogy frissülni fog a tavalyi Call of Duty.

Hirdetés

Részben azért is volt fájó megírni a Call of Duty: Black Ops Cold War tesztjét, mert míg a Modern Warfare kiváló lett, az idei CoD sajnos szinte minden elemében alulmúlja. Mondanánk, hogy akinek nem tetszik, maradjon a tavalyi résznél, de félő, hogy azt hamarosan elengedi az Infinity Ward és az Activision, és teljes erejükkel az új játék bővítésére fókuszálnak. 

Reed Shingledecker, a Modern Warfare multis vizuális effektekért felelős művésze azonban arra a kérdésre, hogy lesz-e hetedik szezon, azt válaszolta, érkezik még új tartalom, de nem tudja, hogy nevezik hivatalosan. Reméli, hamarosan megtörténik a bejelentés, és tisztább lesz a kép.

Hirdetés

Egyelőre az biztos, hogy a hatodik szezon véget ért, és december 10-én érkezik egy frissítés, ami egységesíti, összeolvasztja a Modern Warfare, a Warzone és a Black Ops Cold War fejlődési rendszerét. Akárhogy is, az MW a jelenlegi tartalmakkal játszható marad, de új pályákra nem nagyon számíthatunk - hacsak nem ezekre utalt Shingledecker.

Valószínű, hogy ha nem lennének tervei az Activisionnek a tavalyi játékkal, nem vesződne az összekötéssel, de az eddigiekhez hasonló, nagy csomagokra azért nem számítunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)