Hirdetés

Válassz gamer billentyűzetet a GameStar előfizetés mellé!

|

Kéne már egy új billentyűzet? Semmi extrát nem tud a klaviatúrád? Fizess elő a GameStar magazinra, és válassz mellé ajándékba egy Ozone Blade gamer billentyűzetet!

Hirdetés

Billentyűzetet választani kényes dolog, olyan mint egy jó társ, ideális esetben hosszútávra tervezünk vele. A baj csak az, hogy a holtomiglan-holtodiglan szlogen csak az amerikai tinifilmekben működnek, az életben semmi sem ilyen egyszerű. Pont a napokban mondta be az unalmast a 15 éves strapabíró mechanikus billentyűzetem, így kénytelen voltam egy új keyboard után nézni.

 

Vörös és kék

Az Ozone Blade azoknak a játékosoknak ajánlott, akik szeretnének egy egyszerűen használható billentyűzetet maguknak, amely vörösen vagy kéken világít az éjszaka sötétjében, de arra is van lehetőség, hogy komoly, programozott makrógombokkal tegye kényelmesebbé az életet. Alapból kéken világítanak a ledek, de a driver telepítése után már vörös fényben is tündökölhetnek a billentyűink. Az Ozone Blade membrános rendszerrel érkezett, de ebből a minőségibb fajtával. Szinte hangtalan, így a kattogása nem fogja bántani a fülünket. Maga a billentyűzet az átlagosnál kissé robosztusabb, tekintélyt parancsolóan terpeszkedik el az asztalon. Kifejezetten tetszett a jobb felső csúszka, amely segítségével szabadon állíthattuk a világítás fényerejét.

 

Az vörös ötven árnyalata

A 128 Kb belső memóriával rendelkező billentyűzet öt profilt és 10 makrógombot képes egyszerre kezelni, így akár 50 különböző makróval is felvértezhetjük magunkat. Ezekben a makrókban nemcsak a billentyűk lenyomását és felengedését, de még a leütések közötti időt is beállíthatjuk. A billentyűzetet egy 1.6 méter hosszú aranyozott USB 2.0-ás csatlakozóban végződő kábellel köthetjük rá a gépünkre. Az Ozone Blade kifejezetten tetszett, kimondottan azoknak a gamereknek találták ki, akik fizikai fájdalmat éreznének, ha 50 ezer forint feletti összeget kellene kiadniuk egy gamer billentyűzetért. Az Ozone Blade ajánlott kiskereskedelmi ára bruttó 14990 forint, így kifejezetten megéri ezt a hardvert választani a Prémium III-as csomaghoz. 

Ha egy jó gamer billentyűzetre vágytok, ne hagyjátok ki a lehetőséget: válasszátok a Premium III-as előfizetést, és a 12 GameStar magazin, a legalább 12 steames teljes játék és a számos extra mellé most ezt is beszerezhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)