Hirdetés

Válaszolj egy egyszerű kérdésre, tiéd lehet egy Dying Light: Enhanced Edition!

|

A Cenega jóvoltából most két PS4-es Dying Light: The Following - Enhanced Edition talál gazdára azok között, akik megválaszolnak egy zavarba ejtően könnyű kérdést.

Hirdetés

A február közepén megjelent Dying Light: The Following az alapjátékhoz hasonlóan zseniális lett, a hatalmas bejárható terület, az új küldetések, illetve az autózás élménye jobbá tett egy alapvetően is kiemelkedően jó játékot.

A DLC-vel együtt megérkezett a Dying Light: The Following - Enhanced Edition nevű dobozos kiadás, ami tartalmazza a játék összes megjelent letölthető csomagját is. A hazai forgalmazó, a Cenega most két PlayStation 4-es lemezt ajánlott fel, és ahhoz, hogy megkapjátok ezek egyikét, csak egy nagyon egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok. A választ egy a Cenega Facebook oldalán nemrégiben megjelent posztban találjátok, nézzetek szét ott, egyébként is gőzerővel dobálják az infókat minden címükről.

Milyen ajándék jár azoknak, akik az 576 Kbyte-nál rendelik elő a DOOM-ot?

Ha megvan a helyes válasz, küldjétek el a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre legkésőbb március 7., hétfő éjfélig. Az e-mail tárgya legyen: "Dying Light játék". A szerencsés játékosokat e-mailben értesítjük majd.

Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)