Hirdetés

Valentin-napra ingyen multiplayer napokat kapunk a Sonytól

|

Ha együtt akarsz lazulni a szerelmeddel, haveroddal vagy bárkivel a PS4 és PS5 virtuális tereiben, akkor azt most hétvégén PS Plus tagság nélkül megteheted.

Hirdetés

Közeleg a szerelem intézményesített ünnepe, amiről persze a játékipar nagyobb szereplői sem akarnak lemaradni. Miközben a nagyobb stúdiók azzal vannak elfoglalva, hogy szívecskés és virágos karakterkinézeteket adjanak el nektek, addig a Sony ingyen multit kínál.

Mivel alapból PS Plus tagságra van szükség a PS4-es és PS5-ös játékok többjátékos funkcióinak kihasználásához, így sokan örömmel veszik majd, hogy most hétvégén erre nem lesz szükség, korlátok nélkül mehet a többjátékos móka.

Hirdetés

Valentin-nap alkalmából szabadon lazulhatunk bárkivel az online térben: az akció holnap indul, és február 14-ig tart. A jó hírt hozó tweetben azért elrejtett a Sony egy PS Plust hirdető linket, hátha kedvet kap majd valaki a szolgáltatás befizetésére is.

Ha az eddigiekben mellőztétek kedvenceitek többjátékos módjait, akkor ne hagyjátok ki az ingyenes próbalehetőséget, szerelem nélkül is jó móka ez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)