Hirdetés

Valiant Hearts: The Great War - lesz magyar felirat

|

Hamarosan elkészül a Valiant Hearts: The Great War fordítása, videón nézhetitek meg, hol tart a munka.

Hirdetés

Noha alapvetően angolul jelent meg a Ubisoft varázslatos UbiArt Framework grafikus motorral készült első világháborús játéka, a Valiant Hearts: The Great War, nyilván sokak szeretnék anyanyelvünkön (is) végigjátszani. Jó hír, hamarosan lehetőség nyílik rá!

Egy lelkes fordító, Blackroy74 már készíti a Valiant Hearts: The Great War fordítását (hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok a játékról), állítása szerint már 95 százalékban kész van a projekttel, amit a menüre és a bevezetőre fókuszáló videóval szeretne szemléltetni:

A magyarítás várhatóan augusztus elsején jelenik meg, és a PC mellett PlayStation 3-ra is elérhető lesz. Köszönjük előre is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)