Hirdetés

Készül a Valkyria Chronicles 4

|

Nem csak PlayStationre és Xboxra érkezik a Valkyria Chronicles 4, hanem a Switchen is taktikázhatunk majd benne.

Hirdetés

2008-as eredeti megjelenése óta sokan megfeledkezhettek a Valkyria Chronicles-ről, amit később a Sega a PSP-re száműzött. 2014-ben viszont a PC-s, tavaly pedig a PS4-es közönség is megismerkedhetett a fantasyt és a II. világháborút ötvöző játékkal, aminek ma a folytatását is bejelentette a Sega.

Hirdetés

A 2018-ban érkező Valkyria Chonicles 4-et egy hosszabb, ötperces videóban leplezte le a kiadó, aminek az első felében azt ígérik meg, hogy a sorozat legjobb részére számíthatunk. Ebben pedig nem csak a továbbfejlesztett harci szimuláció, hanem a szintén tovább finomított látványvilág is segít majd. A bejelentést kísérő trailer második felében a sztoriból kapunk egy kis ízelítőt, de ennek kapcsán nem úgy tűnik, hogy eget rengető meglepetések várnak ránk.

A videó alapján egy csapat rendkívül fiatal katona, az E osztag bajtársi kapcsolatai kerülnek majd a középpontba és a háború érzelmi hatásait látjuk majd rajtuk keresztül. A Sega ezek mellett ígéri, hogy a BLiTZ harcrendszert néhány új mechanizmussal egészíti ki, illetve nagyobb léptékű csatákat vezényelhetünk majd le a segítségével, mint korábban. A 2018-as megjelenéskor PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen vihetjük majd háborúba az E osztagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)