Hirdetés

Valkyria Chronicles 4 megjelenés - ősszel fog folytatódni a kaland

|

A SEGA végre elárulta, hogy napra pontosan mikor is számíthatunk a negyedik epizódra.

Hirdetés

Még tavaly novemberben érkezett a hír, hogy készül a negyedik számozott Valkyria Chronicles epizód, most viszont már arról tudunk beszámolni, hogy mikor tehetitek rá mancsaitokat magára a játékra. 

Hirdetés

A SEGA nemrég egy Twitter bejegyzésben adta minden rajongó tudtára, hogy bizony egészen pontosan szeptember 25-ig kell már csak várnunk a játékra. A tweetből az is kiderül, hogy a Valkyria Chronicles 4 "Launch Edition" nevezetű kiadása majd magában foglal egy cuki matricát is a Ragnarok nevezetű kutyusról. Máshol egy Day One kiadásnak szokták hívni, de persze értjük, hogy miről van szó. 

A Valkyria Chronicles 4 tehát 2018. szeptember 25-én érkezik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is. Ti tervezitek, hogy beszerzitek a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)