Hirdetés

Valkyria Chronicles - Folytatás készülhet

|

A méltánytalaunl elfeledett Valkyria Chronicles folytatását fontolgatja a SEGA.

Hirdetés

Szomorú dolog, ha egy jó játék nem kapja meg a figyelmet, amit érdemel. Így járt sajnos a Valkyria Chronicles, ami a SEGA PS3 exkluzív taktikai RPG-je. A játék Japánban ugyan jól fogyott, de a nemzetközi piacon csúfosan megbukott.

A PlayStation 3 eladásait ugyan nem dobta meg nemzetközi szinten, a készítők mégsem estek kétségbe. A hamarosan megjelenő DLC mellett, már a folytatást fontolgatják. A Famitsu-nak adott interjúból legalábbis ez derül ki. A Valkyria Chronicles producere - Nonaka Ryutaro - úgy nyilatkozott, hogy nagy kedve lenne elkészíteni a következő részt, főleg mivel a japán vásárlók voltak olyan kedvesek, hogy megvették. Ez talán azt jelenti, hogy a következő rész, csak Japánban jelenik meg? Sajnos elképzelhető, ezért ha szeretnénk angol Valkyria 2-őt, szaladjunk megvenni a játékot, és a DLC-t se feledjük el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)