Hirdetés

Valkyria Chronicles - bejelentve PC-re

|

A Sega végre lépett: a méltánytalanul elfeledett PlayStation 3-as Valkyria Chronicles PC-n éled újjá.

Hirdetés

A Sega méltatlanul alulértékelt 2008-as, PlayStation 3-exkluzív taktikai szerepjátéka, a Valkyria Chronicles hamarosan a számítógépeinken bizonyíthatja be, hogy érdemes a figyelemre.

A PC-s Valkyria Chronicles bejelentése egyenesen a kiadótól származik, amely - azt követően, hogy a PEGI már elkotyogta a port hírét - Twitteren szólított fel minket a fegyverkezésre és hamarosan új információkkal is jelentkeznek majd:

A játék kombinálja a stratégiák elemeit a hagyományos taktikai szerepjátékokkal és valós idejű akciójelenetekkel. Egy az 1930-as évek Európájára emlékeztető fiktív kontinensen játszódik, amely két részből áll: a Birodalom és a Szövetség területeiből. A két gigász között őrlődik egy kis semleges ország, Gallia, amelyet a Birodalom megtámad a Ragnite ércért, ezért a Szövetség 7. szakaszának képében egy Welkin nevű hőst és bajtársait irányítva szembe kell szállnunk az elnyomókkal, akiknek az a legfőbb terve, hogy az egész kontinenst uralma alá hajtsák. 

Egyelőre még nem tudni, hogy a Sega milyen pluszokat tervez a PC-s Valkyria Chronicles esetében, de meglepődnénk, ha nem kapna sokkal szebb grafikát, finomított játékmenetet és nem járna hozzá minden megjelent DLC grátiszként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)