Hirdetés

Valkyria Chronicles Remastered - sztori trailer frissíti fel az emlékeinket (videó)

|

Bár a Valkyria Chronicles Remastered nem változtat a PS3-as eredeti történetén, a Sega megmutatta, kik a játék főszereplői és milyen kalandokat élhetünk majd át velük.

Hirdetés

Májusban érkezik a Valkyria Chronicles Remastered, ami PS3-ra megjelent JRPG PS4-es változata, nagyobb felbontással és jobb framerate-tel. Aki anno kimaradt az eredetiből, most eldöntheti, mennyire érdekes számára a Sega által kitalált világ.

Érkezett ugyanis egy, a történetet bemutató trailer a játékról, amiből megismerhetjük a főbb szereplőket és a Valkyria Chronicles történetének szemben álló nemzeteit is. Az új előzetesből az is kiderül, hogy a játék eredeti, gyönyörű látványvilágán nem változtattak, a második világháborús seregek kinézetét fantasy-elemekkel vegyítő látványvilágra így ezúttal sem lesz panasz. Illetve további jó hír a felújított kiadással kapcsolatban, hogy a tavaly januári PC-s változathoz hasonlóan a PS4-es vásárlók is megkapják a Valkyria Chronicles-höz megjelent összes DLC-t.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)