Hirdetés

Valóban kiszivárgott a The Elder Scrolls VI megjelenési dátuma és több PlayStation-játék PC-s portja?

|

A közösségi médiában futótűzként terjed az állítólag a GeForce Now adatbázisából származó újabb lista, de okkal nem vesszük készpénznek mi sem.

Hirdetés

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a GeForce Now adatbázisa miatt méhrajként bolydul fel az internet videojátékokat kedvelő része. Ráadásul az ominózus szivárgás során felszínre bukkant információk egy része azóta a cáfolatok ellenére is igazolást nyert.

Ennek tükrében cseppet sem meglepő, hogy tömegek vetik rá magukat random Reddit-posztokra és tweetekre amelyek megjelenési dátumok százaival kecsegtetnek, illetve alkalmasak arra elégedettséget/döbbenetet/csalódottságot (a nem kívánt részt törlendő) váltsanak ki a PlayStation-játékok exkluzivitásának kérdésében erősen polarizált közösségben.

Hirdetés

Minden jel szerint pont ilyen Okami Games tweetje is, amelynek alapját egy, a Redditen is megjelent, archivált GitHub-oldal képezi. Első blikkre roppant izgalmasnak tűnik az anyag, hiszen nem kevesebbet állít, mint hogy PC-re is meg fog jelenni a Ghost of Tsushima, a Horizon Forbidden West, a Returnal és a Ratchet & Clank, csak hogy néhány példát említsünk. Tekintettel arra, hogy a Sony újabban sokkal jobban érdeklődik a PC iránt, valóban elképzelhető, hogy az imént felsorolt játékok előbb-utóbb PC-n is kikötnek. Arra viszont mérget vehetünk, hogy nem egynapos különbséggel követik majd egymást.

Ugyanezt az anomáliát figyelhetjük meg az Xbox Game Studios és a Bethesda címeinek taglalásakor is. Nincs az a kiadó, amelyik ilyen abszurd módon sűrítené játékmegjelenéseit. És persze előbb nyerünk érvényes szelvény nélkül a lottón, mint hogy a The Elder Scrolls V az év második napján jelenjen meg 2024-ben.

Mindebből logikusan két dolog következhet: vagy kamu az állítólagos szivárgás, vagy ha tényleg a GeForce Now adatbáziságól származik is, a hivatalosan be nem jelentett dátumok csupán pontosításra váró placeholderek. Ilyenekkel találkoztok akkor is, amikor egy webshop december 31-ei megjelenéssel listáz egy terméket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)