Hirdetés

Valóban létezik a Varázsló Akadémia

|

Nehéz elhinni, hogy létezik ember, aki képes varázsló iskolába járni hosszú éveken keresztül, de mégis van ilyen. Méghozzá több száz!

Hirdetés

A Harry Potter remekül bemutatta, hogyan képzeljünk el egy olyan oktatási intézményt, ahol a gyerekekből varázslókat faragnak. Láthattuk, hogy milyen órákon miket kell tanulni, hogyan fejlődnek, és hogy hiába lett érett nő Hermiona, ugyanaz a melltartó jó rá, mint az első részben. Ám aki azt hitte, hogy a varázslósuli csak kitaláció, az tévedett, ugyanis valóban van egy kastély, melyben ilyen jellegű oktatás folyik, és hosszú évek tanulmányai után "varázsló" diplomát vehet a kezébe az ember. Minderről bővebben az Electrose cikkében olvashattok, ahol videót is láthattok az egészről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)