Hirdetés

Valódi Portal Gun készült - limitált darabszámban

|

Aki ismeri a Portal világát, annak elég egyetlen pillantás, hogy a különleges fegyvert felismerje, és elinduljon benne a rajongás selymesen simogató, bizsergető érzése.

Hirdetés

Nos, most már a legelvetemültebb rajongók élőben is magukévá tehetik a Portal-életérzést, ugyanis a Thinkgeek kínálatában (ahol azért bőven akad mindig olyan cucc, amitől egy valamire való geeknek bepárásodik a szemüvege) hamarosan egy valódi Portal Gun replika jelenik majd meg.



Sajnos csak limitált darabszámban lehet majd hozzájutni, így ha érdekel a megjelenés időpontja, vagy a különleges fegyver fotója, akkor az Electrose oldalán mindent megtalálsz. Portal rajongóknak kötelező darab.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)