Hirdetés

Válogathatunk majd a pajzsok között a God of War Ragnarökben

|

Nem csak kinézetükben térnek majd el Kratos pajzsai.

Hirdetés

Egy pillanatra sem gondoltuk azt, hogy több fegyvert kellett volna viselnie Kratosnak a 2018-as rebootban, sőt, alapvetően a Leviathan fejsze önmagában is megtette volna, de végül örültünk, hogy a készítők másképp látták. A láncos kardokkal nem csak a korábbi játékok rajongóinak sikerült örömet okozni, de vittek némi változatosságot is a harcba. 

A God of War Ragnarök ebben a tekintetben is többet nyújt majd, de nem kardokat vagy újabb fejszéket kapunk, hanem pajzsokat.

Hirdetés

Eric Williams, a játék rendezője egy interjúban elmondta, különféle pajzsokra bukkanhatunk majd a játék során, melyek más és más védelmi lehetőségeket és képességeket kínálnak. Ezzel szeretnék a játékosoknak lehetővé tenni, hogy a saját Kratosukat alkossák meg, a saját játékstílusukhoz igazítsák a karaktert. Ennél több részletet egyelőre nem akart elárulni.

A God of War Ragnarök 2022-ben jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, reméljük, addigra a PC-seknek is lehetősége nyílik pótolni a 2018-as elődöt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)