Hirdetés

Bannolja azokat a felhasználókat a Riot, akik pénzért árulják a Valorant béta hozzáféréseiket

|

Egyelőre csak korlátozott számú játékos vehet részt a Riot új játékának tesztjében, de persze máris akadtak olyanok, akik nyerészkednének a dolgon.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztőinek új kompetitív FPS-ére mindenképp megéri odafigyelni, mivel egy elképesztően pörgős akciójátékot dobott össze a csapat, ahogyan azt Kaci meg is írta nektek, miután egy hétvégén keresztül próbálgathatta a Valorantot. Akik Twitchen sok közvetítést néznek a játékról, azoknak esélye van bekerülni a zárt béta tesztbe - mondanunk sem kell rögtön akadtak olyanok, akik megpróbáltak ebből hasznot húzni. 

Hirdetés

A Riot szépen fokozatosan engedi be az embereket a szerverekre, mivel elmondásuk szerint számukra a legfontosabb, hogy minden meccs gördülékeny legyen, így nem fogják túlterhelni a rendszerüket. Ha szeretnél bekerülni a tesztebe, akkor nincs más dolgod, mint valamelyik Twitch streamben követni a játékot, ezzel bedobod a neved abba a kalapba, melyből kisorsolják a fejlesztők, hogy kik kaphatnak hozzáférést. 

Persze azonnal megérkeztek azok, akik több felhasználót hoztak létre és azokon párhuzamosan futtatják a közvetítéseket, illetve olyanokat is találni, akik az eBayen 50 ezer forint körüli áron kezdték el árulni a felhasználói fiókjaikat, amelyek bekerültek a tesztbe. A Riot Games nagyon komolyan fellép a csalók ellen, így most is mindenkit figyelmeztetnek, hogy az ilyen fiókokat bannolják, tehát senki ne fizessen értük.

Nem csoda, hogy ekkora az érdeklődés a Valorant iránt, hiszen egyelőre nagyon úgy tűnik, egy kifejezetten figyelemre méltó címről beszélünk. Streamben mi  is kipróbáltuk a játékot, azt is érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)