Hirdetés

Íjjal és mesterlövész puskával zúz Sova az új Valorant előzetesben

|

Phoenix és Viper után ezúttal az orosz Sova kerül a fókuszba a legújabb Valorant gameplay videóban.

Hirdetés

Március elején elég sok információ kiderült a Riot Games korábban Project A néven készülő multiorientált lövöldéjéről, majd szépen lassan elkezdtek csordogálni a karakterekre fókuszáló gameplay anyagok is, amelyeket igyekszünk mindig megosztani veletek. Ezek során erősíti ezúttal Sova, az orosz ügynök, aki első látásra nem éppen egy békepárti tüntető virággal a kezében.

Hirdetés

Phoenix és Viper után tehát most Sovát ismerhetjük meg egy rövidke játékmenet videóban. Az orosz lövész pedig nem cicózik: felváltva használja robbanó lövedékekkel felturbózott íját, és energialövegeket szóró mesterlövész fegyverét is. Arról, hogy ez a gyakorlatban mennyire hatékony, az alábbi videóban győződhettek meg. 

További videókért mindenképp érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra, mert csodálatos dolgok történnek arrafelé, és a csengőt is nyomjátok be a videók alatt, így kapjátok majd az értesítést: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)