Hirdetés

Kiderültek a Valorant zárt bétájának részletei

|

Napokon belül elstartol a Riot Games 5v5-ös lövöldéjének tesztverziója.

Hirdetés

Riot Games bejelentette, hogy a Twitchcsel együttműködve április 7-én indítják el a Valorant zárt bétatesztjét Európában, Kanadában, Oroszországban, Törökországban és az Egyesült Államokban is. 

Hirdetés

Egyelőre még csak a felsorolt régiók játékosai jelentkezhetnek a tesztelésre, de később a Riot tervezi a bővítést is. Ha ti sem akartok kimaradni a bétából, akkor nincs más dolgotok, mint regisztrálni egy Riot accountot, majd ezt csatlakoztatni egy Twitch profilhoz (itt kreálhattok egyet, ha még nincs). Ezt követően a Twitchen kell majd figyelni azokat a kiválasztott streamereket, akik a béta aktiválása után játszanak a Valoranttal - a Twitch pontosan jelezni fogja, kiknek az adására kell rávetnetek magatokat azért, hogy esélyetek legyen bétázni. 

Még nincs belőve a bétateszt pontos zárása. A Riot szeretné még idén nyáron megjelentetni a játékot. Anna Donlon, a Valorant vezető producere azt mondta, hogy szeretnék a bétaidőszakot a lehető leginkább kihúzni a végső megjelenéséig. Donlon azt is kiemelte, hogy a béta alatt vásárolt Valorant pontok visszajárnak majd a végleges verzióban, sőt 20%-kal többet is írnak majd jóvá azok számára, akik már most költöttek a játékra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)