Hirdetés

Valószínű, hogy a Hitman fejlesztőinek új játéka Xbox-exkluzív lesz

|

A 007-es projekt mellett egy vadonatúj IP is formálódik az IO Interactive műhelyében. Erre csaphatott le a Microsoft.

Hirdetés

Bár elég nagy rá az esély, hogy az eddig bejelentett játékai közül többet is csak évek múltán próbálhatunk ki élesben, már most ígéretesebb az Xbox pozíciója, mint egy generációval ezelőtt volt. A Gamepass dinamikusan növekvő előfizetői bázisa (már 22 milliónál jár) megköveteli, hogy újabb és újabb címekbe invesztáljanak a redmondiak, így a házon belül fejlesztett alkotásokhoz nemcsak multiplatform játékok csatlakoznak, hanem olyanok is, amelyeket egyáltalán nem, vagy csak nagy sokára láthatunk a versenytársak konzoljain.

Jez Corden, a Windows Central munkatársa már korábban is célozgatott arra, hogy legalább négy megállapodásról van tudomása, amelyeket a Microsoft AAA kategóriás független fejlesztőkkel kötött. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek egyike nem más, mint az IO Interactive vadonatúj barcelonai stúdiójában készülő Project Dragon.

Hirdetés

Corden értesülései szerint még az elején tart a fejlesztés, tehát minden bizonnyal évek választanak el a megjelenéstől. A szóban forgó alkotás - műfaji besorolása szerint szerepjáték, méghozzá fantasy miliővel (innen a munkacím) - ezalatt rengeteget változhat, de az is benne van a pakliban, hogy a rossz emlékű Scalebound sorsára jut. Ne feledjük, hogy a Microsoft egyszer már megégette magát, amikor sárkányokkal akart játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)