Hirdetés

Valószínűleg egy új Quake játékhoz toboroz fejlesztőket az id Software

|

Erre a ZeniMax weboldalán meghirdetett álláshirdetés utal.

Hirdetés

Több álláshirdetés is felkerült az id Software anyavállalata, a ZeniMax (ezt vette meg a Microsoft nemrég) weboldalára, melyek közül több is utal egy "hosszú ideje futó, ikonikus FPS játékra". Számításba véve, hogy a Wolfenstein a MachineGamesnél van, a Rage minden, csak nem ikonikus, a Heretic és a Hexen pedig valószínűleg örökre eltűntek a jog útvesztőjében, nem maradt más mint a Doom és a Quake.

Csakhogy a Doom reboot történetét lezárta a Doom Etarnal második és egyben utolsó sztoribővítménye, a The Ancient Gods - Part Two. Emellett a hirdetésben többször szerepelnek a sci-fi és fantasy jelzők is a játék környezetével kapcsolatban, ami szintén a Quake-re enged következtetni.

Hirdetés

Az új rész ötlete azért sem nagyon elrugaszkodott, mert idén jelent meg az eredeti Quake remaster verziója is, ami egy teljesen új epizóddal kibővítve érkezett, és visszahozta a köztudatba a régóta pihenő franchise-t.

Sőt, idén már olyan pletyka is szárnyra kapott, miszerint az id és a MachineGames egy vadonatúj Quake játék miatt egyesítették erejüket. A szóban forgó rebootnak lenne többjátékos módja és sztorikampánya is, amelyben egy női karakterrel harcolhatnánk a túlélésért. Ezeket a meg nem erősített híreket azonban egyelőre érdemes fenntartással kezelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)