Hirdetés

Valószínűleg idén sem jelenik meg a Dragon Age: Dreadwolf

|

Érdekes részletek derültek ki a BioWare régóta készülő fantasy szerepjátékáról.

Hirdetés

Idestova nyolc éve, még 2015-ben kezdődött a negyedik Dragon Age játék fejlesztése, amely a Bloomberg beszámolója alapján tavalyelőtt vett új irányt az Anthem bukásának hatására. Ekkor döntött úgy a BioWare, hogy kukázza a tervezett multiplayer komponenseket és kizárólag az egyjátékos élményre gyúr rá, amivel alighanem a rajongók többsége is egyetért.

Az Insider Gaming legfrissebb értesülései szerint azonban korántsem biztos, hogy már idén szembeszállhatunk a címszereplő elf istenséggel, az oldal névtelenséget kérő forrásai úgy vélik, hogy a Dragon Age: Dreadwolf hiányos szinkronja, valamint az, hogy sok helyütt még nem végleges a szöveg, későbbi, feltehetően 2024-es megjelenésre utal.

Hirdetés

Ezen felül még számos további részletet megszellőztettek, kezdve azzal, hogy a játékban még itt-ott felfedezhetők a multis elemek maradványai. Ilyen például a központi hub, ahonnan egy mágikus portálon keresztül küldetésekre indulunk, hogy továbbnöveljük követőink táborát, akiket aztán a történet előrehaladtával jobb felszereléssel láthatunk el.

A harcrendszer állítólag hack and slash jellegű és némileg a Final Fantasy XV-re emlékeztet, a velünk tartó társakat pedig nem irányíthatjuk közvetlenül, mindössze azt szabhatjuk meg, hogy mely képességeiket, varázslataikat vessék be, amikor összetűzésre kerül sor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Frostbite motorral készülő Dragon Age: Dreadwolf egyelőre ismeretlen időpontban fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. Addig kényelmesen újrajátszhatjuk a Dragon Age: Originst, a Dragon Age 2-t és a Dragon Age: Inquisitiont is. Utóbbit már abban a tudatban, hogy hiába noszogatjuk vágtára a hátasunkat, úgysem érünk hamarabb célba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)