Hirdetés

Valószínűleg örülsz majd a Returnal új frissítésének, ha eddig túl nehéznek találtad a játékot

|

A hamarosan érkező patch kiegyensúlyozottabb játékélményt ígér.

Hirdetés

Szórakoztató kaland lett a Returnal, ami még tavasszal jelent meg PlayStation 5-re, habár előfordulhatott az, hogy a játék nehézsége miatt sokan feladták a küzdelmet, és inkább békésebb vizekre eveztek. Mások pedig valószínűleg pont a kihívások miatt szerettek bele a Housemarque alkotásába, viszont úgy tűnik, hogy a fejlesztők mindkét csoport számára szórakoztató élményt szeretnének biztosítani.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy miket tartogat számunkra a játék 1.4.0-s frissítése, ami például sok, hanggal kapcsolatos hibát orvosol, de egyéb területeken is érzékelhetünk majd változásokat. Például a játék egyensúlyán is állít egy kicsit a patch, ami a gyakorlatban többek között azt jelenti, hogy az összes biome-on megváltoznak az ellenfelek és a bossok, amelyeket a jövőben talán már könnyebb lesz legyőzni, és várhatóan fegyvereink is hatékonyabban működnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A következő frissítés a tervek szerint június 14-én élesedik, ám ide kattintva már most elolvashatjátok a változtatások teljes listáját.

Nektek megfelel a Returnal jelenlegi nehézségi szintje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)