Hirdetés

Valószínűleg rengeteg játékos lesz kénytelen kihagyni a Gotham Knightsot

|

Úgy tűnik, hogy az eredetileg tervekhez képest kettővel kevesebb platformra jelenik meg a Gotham Kinghts.

Hirdetés

Ha minden a Warner Bros. Interactive Entertainment elképzelései szerint alakult volna, mostanra más sokan magunk mögött tudnánk a Gotham Knights végigjátszását, hiszen 2021-es megjelenést tűzött ki célul. Nyilván senkinek sem kell a naptárra pillantania megerősítésért, hogy tudja időközben módosította terveit a kiadó, amelynek végül az összes bejelentett játéka közül csak a Back 4 Bloodot sikerült elrugdosnia a premierig a tavalyi év folyamán.

Halasztást szenvedett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga és a Hogwarts Legacy is. A MultiVersust, valamint a Suicide Squad: Kill the Justice League-et pedig már eleve legkorábban 2022-ben szándékozott ringbe küldeni a Warner. Azóta persze kiderült, hogy az öngyilkos osztag bevetésére 2023 előtt biztosan nem kerül sor.

Hirdetés

Noha a késések bosszantóak, akár a játékok javára is válhatnak, mint azt a legósított Star Wars eposz példája is mutatja. Továbbá arra is lehetőséget adnak, hogy a kiadó átgondolja, tényleg szükséges-e majd' egy teljes évtizeddel a piacra lépésük után is támogatni az előző generációs konzolokat, amikor a miattuk lekötött erőforrásokat máshogy is felhasználhatná. A jelek szerint a Warner osztott-szorzott és az utóbbi eredményre jutott, legalábbis erre enged következtetni a Gamerating.org oldaláról időközben már eltávolított tajvani korhatár-besorolás, amelyen a PC mellett már csak a PlayStation 5-öt és az Xbox Series X|S-t tüntették fel - vette észre a Twisted Voxel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Magyarán jó esély van rá, hogy Star Wars Jedi: Fallen Order 2-höz hasonlóan a Gotham Knights is elengedi az előző konzolgeneráció kezét, de ahogy a Respawn Entertainment játéka, úgy a WB Games Montréal alkotása esetében is ajánlott megvárni az ezzel kapcsolatos hivatalos bejelentést, mielőtt ujjongva pezsgőt bontanánk (mert már van új generációs konzolunk), vagy zokogva elvonulnánk egy sötét sarokba (mert még nincs új generációs konzolunk).

Mindenesetre a hivatalos oldalon változatlanul ott találjuk a PlayStation 4-et és az Xbox One-t is a 2022. október 25-én érkező Gotham Knights platformjai között. Ti egyébként örülnétek annak, ha a Batman örökébe lépő Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin kalandja a PC mellett kizárólag az új konzolgeneráció tagjain lenne játszható?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)