Hirdetés

Változnak a Diablo: Immortal crestjei, de nem úgy, ahogy szeretnénk

|

A Crest-rendszer gyakorlatilag a legkártékonyabb része a Diablo: Immortalnak, és bár lesznek változások, azok nem a valódi problémát érintik.

Hirdetés

Hiába gyűlölte megjelenése előtt a játékosközösség teljes szívvel a Diablo: Immortalt, az szakadatlanul robog előre a hosszútávú siker felé. A Blizzard nagy ütemben szállítja a kisebb-nagyobb tartalmi frissítéseket, melyek a Cresteket érintő változtatásokat is hoznak.

A Crestek a kis tárgyak, amiket berakhatunk egy-egy Elder Rift (gyakorlatilag egy véletlenszerű dungeon) futam indításánál. Minél több Legendary Crestet dobunk be, annál nagyobb az esélyünk több és jobb tárgy megszerzésére, de az igazán erős cuccokat csak Eternal Legendary Crestek felhasználásával van esélyünk kiszedni. Ezek persze pénzbe kerülnek.

Hirdetés

A Diablo rajongók a megjelenés óta könyörögnek, hogy vagy lehessen több Eternal Crestet kiszedni ingyen, vagy alakítsák át a loot rendszert. A fejlesztőket ez persze kevéssé érdekli, ők azzal vannak elfoglalva, hogy átrajzolják a Crestek ikonjait.

A lenti kép jobb szélén van az új Legendary Crest ikon, ami majd segíti megkülönböztetni egymástól a fizetős és ingyenes cuccokat. Az Eternal Legendary Crestek maradnak a középső lila pajzsok.

A változáshoz maga Wyatt Cheng, a játék vezető fejlesztője hozta a magyarázatot.

"Biztosítani akarjuk, hogy a játékosok pontosan tudják, hogy mit vesznek, mi van a hátizsákjukban, és mit használnak fel az Elder Rift bejáratánál."

Wyatt leírása szerint futtattak pár tesztet, ahol kisebb méretben is könnyebben tudták megkülönböztetni az emberek a Cresteket az új ikonnak köszönhetően.

Az, hogy funkcionalitásukban fognak-e valaha változni, arra érkezett válasz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)