Hirdetés

Változó napszakok kavarhatják fel a Battlefield 6 meccseit

|

Ismét egy jól ismert szivárogtató lepett meg minket vadonatúj infókkal.

Hirdetés

Nemrég végre hivatalos információkat kaptunk a Battlefield széria kapcsán, így kiderült például az, hogy készül egy mobiljáték a franchise-hoz, de még idén befut a Battlefield 6 is, ami úgy tűnik, PC-n kívül már csak a jelenlegi generációs konzolokra jelenik meg. A platformok kapcsán már egy viszonylag megbízhatónak számító szivárogtató, Tom Henderson is nyilatkozott korábban, és a jelek szerint be is igazolódtak az általa megjósolt dolgok, így mindenképp érdemes lehet foglalkozni a frissebb pletykáival is.

Hirdetés

Henderson egy élő adás során osztott meg nézőivel információkat a Battlefield 6-ról. Ő elvileg már látta a játék trailerét, ami szerinte 10-ből 9 pontot ér. Továbbá arról is beszélt, hogy a pályákon váltakozó napszakok teszik színesebbé a harcokat, és dinamikus időjárás is lesz, ezek pedig bizony olyan dolgok, amik valószínűleg alaposan feldobnák egy többjátékos küzdelem hangulatát.

Ha hihetünk a szivárogtatónak, akkor a Battlefield 6 a nem túl távoli jövőbe kalauzol el minket, de nem lesznek jetpackek, habár szárnyasruhák feltűnhetnek a játék battle royale módjában. Emellett folytonos mozgásra is számíthatunk, ami eléggé hasonlít majd ahhoz, ahogy a Call of Dutyban mozog a karakterünk. Henderson egyébként úgy véli, hogy az új Battlefieldet legalább 3-5 évig támogatja majd a DICE.

Nyilván a fenti dolgokat csak pletykaként szabad kezelni, de ha több dolog is beigazolódik közülük, akkor bizony érdemes lehet a jövőben is figyelni Henderson szavaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)