Hirdetés

Változott a Watch Dogs Legion gépigénye

|

A hardverkövetelmények listáját egy kicsit kiegészítették, hogy tudjuk, nagyjából mire is számíthatunk az új videokártyák birtokában.

Hirdetés

A Watch Dogs Legion a jövő hónapban érkezik, így a Ubisoft még gyorsan kierőszakolt magából egy rendszerkövetelmény-frissítést, ami reflektál az új Nvidia kártyák megjelenésére. Ha a korábbi követelményeket röhögve tudta teljesíteni a géped, akkor valószínűleg úgysem lesz gondod a Legion futtatásával, de egy pillantást megérdemel a lenti táblázat.

Hirdetés

A legalacsonyabb beállítások esetében például a GTX 960-at GTX 970-re cserélték. A 4K/Ultra beállításokhoz már nincs AMD videokártya javaslat, csak annyi, hogy az RTX 2080Ti mellett a 3080 is megteszi. Ezt mondjuk a frissítés nélkül is tudtuk volna.

Ahol igazán érdekessé válik az egész, az a Ray Tracing témaköre. Itt ugyanis a 1440/Very High és a 4K/Ultra oszlopokban korábban szerepelt 2070-et és 2080 Ti-t lecserélték a 3070 és 3080-as kártyákra. Ez azt sejtteti, hogy a technológia használata komolyabb terhet jelent, mint azt a Ubisoft korábban hitte volna, de valójában valószínűleg más a helyzet. A Ubisoft jó eséllyel csak azt szerette volna, ha a jövőben relevánsabb hardverek szerepelnek a listákon. Meglepődnénk, ha a 2070 és 2080 nem bírkóznának meg a feladattal.

A Watch Dogs Legion megjelenése 2020. október 29-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Google Stadiára és Xbox One-ra. A PlayStation 5 és az Xbox Series S/X verziók a konzolok érkezésével egy időben érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)