Hirdetés

Válts legális Windowsra és Office-ra, szerezz egyéb szoftvereket olcsón!

|

Ismét különleges ajánlatok várják azokat, akik legálisan szeretnének Windowst, Office-t vagy más programokat használni.

Hirdetés

Folyamatosan, frissítésről frissítésre válik egyre jobbá a Windows 11, de még annak sem kell aggódnia, aki maradna inkább a Windows 10-nél - mindkét operációs rendszer megbízható, kiváló felhasználói élményt nyújtanak, és abban is segítenek, hogy a játékok a lehető leggördülékenyebben fussanak, a laptopok energiahasználata pedig ugyancsak a legjobb legyen.

A Godeal24-en most a Windows 11 csak 15,14€-ba kerül, de további ajánlatok is várnak mindenkit a nőnapi Women's Day Sale keretében.

Hirdetés

Ne hagyd ki! Különleges ár korlátozott ideig!

Akár 62% kedvezmény! Windows OS és MS Office azoknak, akik mindkettőt szeretnék! (kuponkód: EGD62)

Még több csomagajánlat >>

Akár 50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: EGD50)

Még több Windows >>

További programok munkához és tanuláshoz (kuponkód: EGD62)

Eszközök a számítógépedhez

További programokkal növelheted produktivitásodat!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)