Hirdetés

Embereket toboroz a Valve, titkos projektek vannak készülőben

|

Egy friss weboldalon keresi a lelkes jelentkezőket a Valve.

Hirdetés

Az amerikai óriásvállalat továbbra is dominálja a PC-s piacot a Steammel, ám a Dota 2 és a Counter-Strike: Global Offensive is töretlen népszerűségnek örvend a játékosok közöt. Ennek ellenére hírét sem halljuk a Left 4 Dead, a Portal vagy - leírni sem merjük - a Half-Life potenciális folytatásainak, viszont most már biztosak lehetünk abban, hogy új címek vannak készülőben.

Hirdetés

A Valve új társoldala számos eltérő pozícióban keresi a leendő kollégákat, egészen az üzleti posztoktól és játékprogramozóktól kezdve az írókig, de még a kutatási részleget is szeretnék megújítani. A jelenleg is fejlesztés alatt álló projektekként a Dota 2 ihlette kártyajátékot, az Artifactet és az In The Valley of Gods kalandjátékot nevezte meg a Valve. Utóbbin ugyebár a Campo Santo fejlesztőcsapata dolgozik, akiket pár hete vásárolt fel a cég.

A már ismert címek mellett azt is olvashatjuk az oldalon, hogy "új játékok vannak készülőben", de még egy apróbb, ám annál fontosabb félmondatot is találunk, ami szerint más, jelenleg még "szupertitkos" címek is vannak a Valve tarsolyában.

Ugyan konkrét információkat továbbra sem tudunk, az egyre inkább világossá válik, hogy a Valve (végre) új játék fejlesztésére adta a fejét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)