Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - megjelent egy ingyenes verzió

|

A héten megjelent a Counter-Strike: Global Offensive ingyenes, viszont leginkább csak offline működő változata.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive jelenleg a Steam egyik legnépszerűbb játéka, viszont a Valve bizonyára még így is örülne neki, ha tovább nőne a játékosbázis, aminek érdekében most konkrét lépéseket is tettek. Egészen pontosan arról van szó, hogy a héten megjelent egy ingyenes változat a játékból, természetesen néhány fontos limitációval.

Hirdetés

A CS:GO Free Edition legfontosabb korlátozása, hogy kizárólag offline játszhatunk vele, tehát tökéletes választás lesz azoknak, akik még sosem játszottak a játékkal és szeretnének egy kicsit belerázódni, mielőtt szembesülnek a gamer közösség kíméletlen versenyszellemével (és egymás anyjának kreatív megidézésével).

A botok elleni küzdelem mellett egyébként lehetőség nyílik online meccsek megfigyelésére is, szóval ez a kiadás tényleg azért készült, hogy meghozza az emberek kedvét a fizetős változathoz.

Ti mit gondoltok? Bevonzza majd az új embereket egy kedvcsináló, vagy nem növekedhet tovább a CS az újabb, divatosabb játékok mellett? Gyakoroljatok a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)