Hirdetés

Szexuális zaklatás vádja miatt letartoztatták a Counter-Strike egyik alkotóját

|

Egyelőre nem tudni a részleteket, de mindenesetre a Jess Cliffe ellen emelt vád igen súlyos.

Hirdetés

Reméltük, hogy lassan vége lesz ennek a hullámnak, de sajnos továbbra is sorban kerülnek elő az újabb és újabb zaklatási ügyek, nem csak a filmiparban, a játékiparban is.

Hirdetés

Jess Cliffe 2003-ban csatlakozott a Valve-het, amikor is a cég megvásárolta a Minh Le-vel közösen megalkotott játékmódjukat, a Counter-Strike-ot, ami azóta is világsikernek örvend.

Cliffe-et tegnap hajnalban tartóztatta le a seattle-i rendőrség, miután egy kiskorú szexuális kihasználásával vádolták meg.

A Valve legutóbbi nyilatkozata szerint egyelőre ők sem ismerik a pontos részleteket, viszont Cliffe pozícióját egyelőre felfüggesztették a cégnél, mi pedig reméljük, hogy minél hamarabb kiderül az igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)