Hirdetés

Ez lesz a Valve következő játéka

|

Nem mindenki éljenzett felállva, amikor a Valve levetítette következő játékának teaser videóját.

Hirdetés

A tegnapi Dota 2 The International meccsek között a Valve megmutatott egy teasert a következő játékához kapcsolódóan. Az emberek iszonyat izgalommal nézték a semmitmondó videót, majd mikor megjelent az Artifact cím alatt, hogy ez egy gyűjtögetős kártyajáték, akkor picit felmordult a tömeg.

A teaser egyébként tényleg nem árult el az égvilágon semmit a címen és a műfajon kívül, ami csak azért gond, mert ha csinálsz egy 653 972. kártyajátékot, akkor legalább érdemes lenne megmutatni, hogy az miben más. Mindenesetre íme az ízelítő:

Az év egyik legnagyobb esport rendezvényének közepén ezt leadni minimum bátor volt, amit a jelenlévő tömeg is igazolt:

A játékban egyébként fel fognak bukkani a Dota 2 hősök, a harcok ösvényeken zajlanak majd, és lesznek lapok, mint a Barracks, mely folyamatosan minionokkal ostromolja az adott ösvényt. Teljesen jó esély van rá, hogy ez egy nagyon is jó játék lesz, de gameplay anyag nélkül bemutatni ezt elég fura vállalkozás volt. Mindenesetre a játék valamikor jövőre érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)