Hirdetés

Valve és AMD - VGA diverek automatikusan Steamből

|

Mától ellenőrzi és frissíti az ATI/AMD videokártya tulajok drivereit a Steam

Hirdetés

Egy hasznos kis fícsörrel bővült a Steam palettája a tegnapi frissítés során. Mától minden ATI/AMD tulajdonos egy kattintással frissítheti videokártyájának driverét.

Az új látványosság fent a legördülő Steam fül alatt érhető el. Tessék szépen próbálgatni! Illetve még egy érdekesség: a Valve elindította Steam Wallet szolgáltatását ami annyit teszt, hogy mostantól mindenki előre feltöltheti Steam egyenlegét, amit egy későbbi időpontban bármikor levásárolhat. Nálunk a pénznem sajnos továbbra is az euró maradt, de ez a fícsör legalább megengedi, hogy a jó árfolyamon vett euróval szűkösebb időkben is nyugodtan vásároljunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)