Hirdetés

Dota 2 - Gabe Newell kirúgta a Shanghai Major műsorvezetőjét

|

Gabe Newell egy drasztikus lépésre szánta el magát, miután sokan reklamáltak a Dota 2 jelenleg zajló bajnokságával kapcsolatban.

Hirdetés

Kínában jelenleg is zajlik a Shanghai Major Dota 2 bajnokság, melynek műsorvezetője már ismerős lehet korábbról a játék rajongói számára. Viszont a bajnoksággal úgy tűnik valami nagyon nagy baj van, ugyanis Gabe Newell egy igen kemény döntést hozott meg a napokban.

A bajnokság műsorvezetője, James "2GD" Harding a Twitteren jelentette be, hogy gyakorlatilag kirúgták pozíciójából, a döntést pedig nem más hozta meg, mint maga a Valve. A rajongók szerint a temérdek technikai probléma mellett az is nagyon lehúzta az esemény színvonalát, hogy Harding a játékot megelőző elemzések közben szokatlan, oda nem illő megjegyzéseket tett. A redditen maga Gabe Newell magyarázta meg a döntést: "Egyrészt James már korábban is problémákat okozott. Páran kérték, hogy adjunk neki még egy esélyt, de ez egyértelműen hiba volt, James egy seggfej. Másrészt megváltunk a Shanghai Major lebonyolításáért felelős produkciós cégtől is és reméljük, hogy sikerül ezeket a gondokat megoldanunk még a fő esemény előtt."

Tényleg nagyon nagy lehet a baj, hiszen nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna olyan, hogy az egyébként barátságos és viccelődős Newell nyilvánosan rúgott ki alkalmazottakat, de azért jó tudni, hogy a Valve igyekszik a lehető legjobbat kihozni az eseményeiből.

Ti mit gondoltok? Szükséges volt ez a lépés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)