Hirdetés

Aperture Science - lenyűgöző a Valve VR demója

|

Felbukkant a világhálón egy VR tech demó videója, amit a Valve vitt magával a GDC 2015-re azzal a céllal, hogy ízelítőt adjanak a HTC Vive képességeiből.

Hirdetés

A GDC 2015 egyik legnagyobb szenzációja az Nvidia konzol mellett egyértelműen a Valve és a HTC következő nagy dobása, a HTC Vive névre keresztelt VR szemüveg volt, amelyben hatalmas a potenciál. És hogy mekkora, azt egy zseniális videó bizonyítja. 

Az Aperture Science tech demó a Portal epizódok helyszínén játszódik és nem csupán a Vive lehetőségeit, hanem az ingyenes Source 2 grafikus motor erejét is prezentálja, de olyan módon, ami tökéletesen érzékelteti, hogy a megfelelő háttérrel és szakértelemmel mit lehet kihozni a virtuális valóságból: 

A Valve nemrég azt nyilatkozta, hogy nem mond nemet a Half-Life 3 VR-ra, de mi a fenti videó alapján azt szeretnénk, ha a Portal 3-ra se mondana ilyesmit. Persze ha már az első kettőt elérhetővé tenné a HTC Vive leendő tulajdonosainak, mi attól is boldogok lennénk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)