Hirdetés

Szavazz: Milyen játékot fejlesszen a Valve?

|

Gabe Newell bejelentette, hogy a Valve újra játékfejlesztésbe fogott, és az Artifact mellett máson is dolgoznak. De mi legyen a következő?

Hirdetés

Egészen máshogy viszonyulunk már a Half-Life 3-hoz, mint pár évvel ezelőtt, amikor még nem voltunk teljesen reményvesztettek, és minden évben az E3 (három) előtt lázba jöttünk a pletykáktól. 

Hirdetés

Miután jó tizenegynéhány év alatt sikerült lehűteni a rajongók lelkesedését, most lenne itt a tökéletes alkalom, hogy GabeN és csapata bejelentse a folytatást, de vannak, akik jobban díjaznának egy Left 4 Dead 3-at (én is köztük vagyok) vagy egy Portal 3-at (az is jöhet, na). A hero shooterek piaca most elég telített, az igényt kiszolgálja az Overwatch és a Paladins, de egy Team Fortress 3-at talán egy-két játékos megnézne, ha úgy van. 

Ti minek örülnétek a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)