Hirdetés

A Valve nem sarcolja a játékosokat

|

Az utóbbi időben egyre nagyobb divattá vált pénzt kérni a különböző kiegészítő tartalmakért. Az XboxLive Marketplace-en rengeteg portéka kerül értékesítésre, illetve PC-s világban a The Elder Scrolls IV: Oblivion-hoz vásárolhatunk különböző kiegészítőket. Magától értetődő volna, hogy az egyik legnagyobb online letöltőrendszert, a Steam-et üzemeltető Valve is hasonló útra lépjen.

Hirdetés

Nos, szerencsére nem kell attól tartanunk, hogy a következő Counter Strike meccsünk során a hitelkártyánk számát is bekell ütnünk mikor éppen fegyvert vásárolnánk, ugyanis a Valve vezetői nem szándékoznak a Microsoft rendszeréhez hasonlót bevezetni: "Megveszed a játékot, megkapod a tartalmat" - nyilatkozta Robin Walker, a Team Fortress 2 készítője. "A mi filozófiánk szerint, ha megvásárolsz egy terméket, és mi több tartalmat adunk hozzá késöbb, érdekes marad a játék is, és többet is adunk el belőle" - tette hozzá Doug Lombardi a Valve marketingese, akinek szavait hallva megnyugodhatnak a játékosok, hisz nem kell majd az XboxLive-hoz hasonlóan fizetni a kedvenceikhez elérhető extrákért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)