Hirdetés

Valve - nem lesznek eladhatók a digitális játékok

|

A berlini bíróság a Valve javára döntött, miután a VZBV feljelentette őket a végfelhasználói szerződés egyes pontjai miatt.

Hirdetés

Egy német csoport, a Verbraucherzentrale Bundesverband (Fogyasztói Szövetség) pert indított a Valve ellen. A Steamen megvásárolt játékokat nem lehet eladni, és ez szerintük törvényellenes. A törvény ezzel nem ért egyet.

A tegnapi döntést követően az Osborne Clarke ügyvédi iroda nyilvánosságra hozta az ítéletet. A közlemény szerint a berlini bíróság simán elutasította a VZBV vádjait a Valve-al szemben. Az egyetlen ok, amiért ez nem lett azonnal közhírré téve, hogy a VZBV még fellebbezhet. Bár egyelőre nem tűnik úgy, hogy bármit is elérhetnének ezzel, azért a jövőben még lehetnek következményei az ilyesfajta pereskedéseknek. A végén méglehet, hogy a szervezet sikerrel jár, és a Steam piacterén egymásra licitálva vesszük meg a haverok használt játékait. Tökéletes állapotban, tesszük hozzá.
 

Akárhogy is, a VZBV ezzel már másodszor vesztett a Valve ellen. Amennyire elszántnak tűnnek, nem csodálkoznánk egy harmadik próbálkozáson.

Szerintetek tényleg annyira nagy baj, hogy nem adhatjuk el steames játékainkat, vagy ha a Valve engedélyezné, eluralkodna a káosz és bedőlne az egész rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)