Hirdetés

Valve: "a PS3 totális katasztrófa"

|

Gabe Newell, a Valve Software vezetője őszinte véleményt alkotott a Playstation 3-ról egy friss interjúban. Lényegében azt tanácsolja a Sonynak, hogy hívja vissza a konzolt és kezdje újra az egészet.

Hirdetés

"A PS3 totális katasztrófa több szinten is. Szerintem egészen egyértelmű, hogy a Sonynak fogalma sincs, mire van szüksége a vásárlóknak és a fejlesztőknek." - mondta a Game Informer riporterének.

"Azt mondom, még most sem késő leállítani az egészet és előlről kezdeni. Csak annyit kéne mondaniuk, hogy 'Bocsi, ez így rettenetes katasztrófa, úgyhogy abbahagyjuk az árusítását, és leállunk a fejlesztők arról való meggyőzésével is, hogy milyen jó erre [a platformra] fejleszteni."

Az interjúból az is kiderül, hogy a Half-Life sorozat "atyja" sokkal jobban megkedvelte a Nintendo Wii-t. "Van egy olyan érzésem, hogy 2007. karácsonyára több Wii talál gazdára, mint Xbox 360. Néhányan őrültnek tartanak." - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)