Hirdetés

Dota 2 - legyen inkább két új hős

|

A Holdújév alkalmából érkező event az utolsó pillanatban is tud meglepetést okozni. Már épp temettük, de a bejelentés újjáéledt hamvaiból.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk a kínai újév kapcsán induló időszakos eseményről , az éjszaka folyamán azonban számos új részlettel gazdagodtunk. A tesztkliensen már elérhetőek az új funkciók, élesíteni pedig valamikor ma este fogják a 800 megás frissítést. A Store is számos kozmetikai itemmel bővül, de talán ez érdekel minket a legkevésbé.

Nem Terrorblade lesz az egyetlen új hős akit a patch hoz, egy lángoló madár is csatlakozik hozzá. Phoenix-szen is jó ideje dolgoznak már a fejlesztők, így kifejezetten örülünk annak, hogy végre ő is bekerült a játékba. A hős modellje és animációi is kifejezetten igényesre sikerültek, skilljeit tekintve pedig még mindig a DotA-ból megismert support/semi-carry alapokon nyugszik, így remélhetőleg sokak kedvelt hőse lesz.

Új játékmódként kerül be a Replay Takeover, melynek elég árulkodó nevet adtak a fejlesztők. A mód lényege, hogy egy replay szabadon bárhol megállítható, majd attól a ponttól kezdve egy játék generálható belőle. Így a haverokkal újrajátszhatunk egy-egy sorsdöntő kimenetelű csatát, esetleg a profik helyében megmutathatjuk, mi jobban döntöttünk volna az adott helyzetben.

A játékmechanikai módosítások legnagyobb részét már tegnap ellőtték a fejlesztők, mára csak néhány apró, ám annál fontosabb módosítás maradt. Ha a kurzorral rámutatunk a saját wardjainkra, a jövőben körvonallal jelölik majd az effektív távolságot, így könnyebb lesz felmérni, meddig is látunk el pontosan. Emellett újításként kerül be, hogy egy képességen kattintva azzal kapcsolatos üzeneteket írhatunk ki, mint például hogy nincs rá elég manánk, vagy hogy mennyi van még hátra a cooldownból.

Eddig nem volt lehetőségünk tárgyakat eladni amíg a hősünk a respawnt várta, ez is változik a jövőben. Egy-egy véletlen kattintás több ezer arany sorsa felől dönthetett, de sikerült megoldást találni a problémára. A halál ideje alatt vásárolt tárgyak eladhatóak lettek, így nem kell attól tartanunk, hogy egy missclick dönt az adott meccs sorsáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)