Hirdetés

A Steam következő újítása segít választani a saját könyvtáradból

|

A Steam legújabb, Play Next nevű funkciója segítségével könnyen eldönthetjük, hogy a hatalmasra duzzadt könyvtárunkból minek ugorjunk neki legközelebb.

Hirdetés

Az elképesztő Steames leárazások és Humble Bundle akciók korában már valószínűleg egyre kevesebben vannak azok, akiknek ötvennél kevesebb játék van a könyvtárában, így sokaknak bizonyára igen nagy kihívás eldönteni, hogy mit is lenne érdemes ezek közül játszani. Vannak már hatékony megoldások erre, és a Steam nem szégyelli ebben az irányba fejleszteni magát.

Hirdetés

A Netflix és más hasonló filmes streaming szolgáltatások már régóta nyújtanak megoldást erre a problémára, hiszen bármilyen film vagy sorozat befejezését követően a rendszer felajánl nekünk olyan műsorokat, amik az algoritmus szerint belepasszolnak az ízlésünkbe, viszont a digitális játékáruházak még némileg le vannak maradva ezen a fronton.

Ezt a hiányosságot próbálja pótolni a Steam Labs legújabb kísérleti újítása, a Play Next, ami az áruház kínálata helyett a saját könyvtárunkból próbál nekünk kiválasztani néhány érdekes játékot az alapján, amit előzőleg a legtöbbet játszottunk. A feature kipróbálásához nem kell mást tennetek, mint ellátogatni erre az oldalra és ha be vagytok jelentkezve, már jönnek is az ajánlatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)