Hirdetés

A Valve mostantól moderálja a Steam Workshopba küldött tartalmakat

|

A steames csapat egyelőre csak a saját játékainál tervezi a vizsgálgatást.

Hirdetés

A Valve megerősítette a PC Gamernek, hogy a Steam Workshoppal megtoldott három játékukban  (CS:GO, Team Fortress 2, Dota 2) elkezdték moderálni a beküldött tartalmakat. Ezt jelenti, hogy a rajongói cukiságok csak akkor kerülhetnek fel a felületre, ha a Valve azt jónak látja.

Hirdetés

A magazin megkeresésére a kiadó hozzátette, hogy eddigi tapasztalataik szerint a tartalombeküldés nem lassult jelentősen (nagyjából egy napot), és így ki tudják szűrni a "poénból" feltöltött szemetet. A Valve képviselője azt is megjegyezte, hogy a többi Workshop támogatta játéknál ezt egyelőre nem tervezik bevezetni. A jól ismert, bizonyított tartalomgyártókról lehet, hogy a későbbiekben le is veszik majd a kezüket.

Meglátjuk, hogy ez mennyire tesz majd jót a Steam Workshop közösségének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)