Hirdetés

Egymilliónál is több játékost tiltott ki a Valve anti-cheat rendszere az előző hónapban

|

Annak is köze lehet a hatalmas banhullámhoz, hogy nemrég free-to-play lett a Counter-Strike: Global Offensive.

Hirdetés

Gyakran kritizálják a Valve Anti-Cheat működését, hiszen sok olyan csalás van, amivel továbbra sem tud mit kezdeni ez a rendszer. Azonban ez nem jelenti azt, hogy teljesen hasztalan lenne a dolog, ugyanis most ismét rengeteg játékosra lecsapott a VAC.

Hirdetés

A SteamDB adatai szerint 2019 januárjában valamivel több mint 1 millióan lettek kitiltva különböző játékokból a VAC által, a jelek szerint az előző hónapban sem pihent a Valve rendszere. Ahogy decemberben, úgy most is feltehetően a CS:GO-t szállták meg a csalók, akik pillanatok alatt regisztrálhatnak újra. Sőt, arról is pletykáltak már a konteó-hívők, hogy a Valve csak azért váltott free-to-play modellre a lövölde kapcsán, hogy még többet javíthasson a VAC működésén.

Szerintetek megfelelően működik a Valve Anti-Cheat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)