Hirdetés

Valamire készül a Valve és a Zen Studios

|

Egy Half-Life, Portal, Team Fortress, Left 4 Dead, Dota 2 vagy esetleg egy Counter-Strike pinballt valaki? Könnyen előfordulhat bármelyik variáció, ugyanis a Zen Studios nagyon teasel valamit.

Hirdetés

Nem csak a saját stílusában, de játékként is kiemelkedően zseniális a magyar fejlesztésű flipper orgia, a Pinball FX2/Zen Pinball 2, amelyhez folyamatosan érkeztek a különböző franchise-okhoz köthető asztalok, legyen az Star Wars, South Park vagy éppen The Walking Dead. A srácok következő dobása azonban még ezeknél is nagyobb lehet.

A hazai Zen Studios ugyanis felfedett egy fényképet, amin az ő logójuk látható a Valve logója mellett. Nem kell hozzá sherlock holmesi magasságokba emelkedő nyomozói tehetség, hogy rájöjjünk, a kép a két stúdió együttműködését vetíti előre, vagy egy új Pinball játék vagy egy már meglévőhöz készülő DLC képében.

Mivel nem található rajta semmilyen apróbb utalás, ezért csak találgatni tudunk azzal kapcsolatban, hogy a Valve melyik játékát dolgozhatják fel. Kapunk egy Portal vagy Left 4 Dead flipperasztalt? Esetleg ilyen módon mutatkozik be az új Half-Life? Netalántán meglovagolva az eSport lázat Counter-Strike flipper készül? A MOBA műfaj népszerűségére való tekintettel jön egy Dota 2 DLC? Ti mit látnátok szívesen a Zen Studios-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)